Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

4.50 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 49 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 200 лв.

 
 

"Биологично-активни добавки"

Нашият живот отдавна напомня безкрайна надпревара, не ни достига нито време, нито нерви, нито сили. И за да не загубим състезанието, а да победим, е необходимо да бъдем в отлична форма . Натоварванията всеки ден стават все по-големи, а времето за грижа за себе си става все по-малко. Как да издържим на това главозамайващо темпо, без да навредим на здравето, красотата и кариерата си ? Ние ще ви подскажем как не само да съхраните, но и да умножите жизнената енергия, психологическия и творческия си потенциал, да възстановите вътрешната си хармония, младостта и красотата .

Биологично активни добавки (БАД) не са просто част от живота ни. Те се появиха с ярки реклами и шумни лозунги. От тогава и до сега не стихват споровете за това какво точно е БАД.

Техните поддръжници и противници влизат от крайност в крайност. Някои ги възприемат като панацея за всички болести,а други яростно ги критикуват. Истината, както винаги, е някъде по средата. БAД са природни или идентични на естествените биологично активни вещества, извлечени
от растителни, животински и минерални ресурси, както и чрез химически или микробен синтез. Те могат да бъдат включени в състава на хранителните продукти или използвани самостоятелно под формата на таблетки, капсули, прахове, сиропи, с цел да осигурят необходимото количество на основните хранителни вещества (витамини, макро- и микро-елементи, протеини, мастни киселини, и др.) И някои вещества – регулатори на функциите на органите и системите на тялото (флавоноиди, алкалоиди, гликозиди, и т.н.).

Благодарение на състава и механизма си на действие , хранителните добавки разполагат с широка гама от полезни въздействия и могат да отговорят на индивидуалните нужди на всеки човек, независимо от възраст, пол и условията на живот във всички части на света.

Биологично активна добавка към храната - това е ...
Най-лесният и най-достъпният начин да се противодейства на негативните фактори, който ни дава възможност за ново качество на живот.Биологично-активна подкрепа и засилване на защитните сили на организма, което му позволява да се адаптира към екстремните условия на живот, да използва максимално потенциала си за самолечение. БАД са лесни за приложение (таблетки, капсули и т.н.) .

Не е лекарство и не е панацея.
Хранителните добавки не са и не могат да бъдат лекарство ,защото в основата на техния механизъм са заложени други принципи и за разлика от лекарствените препарати те могат да се приемат както от здрави, така и от болни хора .

Основни хранителни фактори

Хранителните добавки са най-добрият източник на жизненоважни вещества в лесно смилаема форма, което е важно за възрастните хора и хората със слаб организъм вследствие на заболявания . В момента те са единствения начин за съвременния човек да запълни дефицита от хранителни вещества и да регулира функциите на тялото си, така че експерти предлагат да преименуват термина "биологично активни хранителни добавки" в концепция на "основните
хранителни фактори".

Подобряване на здравето
Благодарение на състава и механизма си на действие, биологично активните добавки имат способността да коригират и възстановяват функциите на тялото, да предотвратяватразвитието на по-голямата част от "болестите на цивилизацията", включително най-страховитите. В момента те са едно от най-важните средства за регенеративната медицина.

Висока жизнена активност и бързо възстановяване на силата
Предпазвайки тялото от вредните влияния на негативните фактори, хранителните добавки подпомагат предотвратяването на развитието на болести, активно забавят процеса на стареене и подмладяват организма, помагат за поддържането на умствените и физически възможности, възстановяват организма.

Красота отвътре
"Здравето – това е единствената красота, която познавам!" – е казал Хайнрих Хайне. Използването на хранителни добавки в индустрията за красота става все по-широко разпространено .

Компания TianDe върви в крак с времето и заедно с оригинална колекция от козметика, предлага поредица от мулти-функционални и лесни за използване хранителни добавки за здравословно хранене . Това са актуални съвременни комплекси с широк спектър на

В безкрайната надпревара , наречена "живот" намерете време за себе си, защото, както казват
на Изток „Животът е чудо, което трябва да бъде изживяно, а не проблем, който трябва да бъде решен“

Подредба по:
"Slim Tea" – чай за отслабване, 30 филтър пакетчета
"Slim Tea" – чай за отслабване, 30 филтър пакетчета
125401 - 15 Б
45.50 лв.  
Китайски кафени зърна, 10 g, 1 бр.
Китайски кафени зърна, 10 g, 1 бр.
120109 - 0.7 Б
1.70 лв.  
БАД "Пяолян"
БАД "Пяолян"
113007 - 11 Б
44.00 лв.  
БАД "Комплекс витамини с орех", 30 табл.
БАД "Комплекс витамини с орех", 30 табл.
113011 - 9.9 Б
34.60 лв.  
БАД "Фу-син"
БАД "Фу-син"
113008 - 11 Б
44.00 лв.  
БАД "Шоусин"
БАД "Шоусин"
113009 - 11.5 Б
50.80 лв.  
 БАД "Таблетки с екстракт от гроздови семки", 30 табл.
БАД "Таблетки с екстракт от гроздови семки", 30 табл.
113001 - 9.4 Б
33.80 лв.  
 БАД "Бял трън с рибофлавин", 30 табл.
БАД "Бял трън с рибофлавин", 30 табл.
113010 - 6.6 Б
27.70 лв.  
 БАД "Цитрокалцевит" , 60 табл.
БАД "Цитрокалцевит" , 60 табл.
113004 - 6.8 Б
28.50 лв.  
Cached copy, generated 00:13 0.0158 seconds | speed: 36x ( g 0.5609)