Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

4.50 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 49 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 200 лв.

 
 

Гел-паста за зъби "Продентал Джуниор", 50г

Гел-паста за зъби "Продентал Джуниор", 50г
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 9.00 лв.
Модел: 60147 - 3 Б
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Детска паста за зъби «Продентал Джуниър» - разработена специално за деца, притежава нежната формула с активни компоненти в «детско»  дозиране, отчитащо особености на устната кухина на детето.

При децата зъбнияия емайл се намира в процеса на съзряване, той е по мек, два пъти по-тънък , отколкото при възрастните, по малко минерализиран (10 пъти!). Много е лесно да го повредиш и с това да предизвикаш повишена чувствителност на зъбките. Меката чистeща формула на паста за зъби «Продентал Джуниър» е разработена специално за нежната грижа за устната кухина на детето. Грижовно и ефикасно почиства емайла - това се постига благодарение на наличието в състава на хидратиран диоксид на кремък. Това е съвременен полиращ агент, осигуряващ безболезнено, щадящо почистване. Неговите сфери деликатно, без да драска емайл, премахват плаката, полират зъбите.

Пастата за зъби «Продентал Джуниър» има и противокариесно действие. Кариесът е най-разпространеното зъбно заболяване при децата. Една от главните причини за поразяване на детските зъбки е зъбната плака, която се образува след хранене, особено на сладко, както и при задържане на остатъци от храна по зъбния  емайл.При контакт със слюнката образува киселина, която разтваря емайла. «Продентал Джуниър» осигурява прецизна хигиена на устната кухина и ефикасна профилактика на кариеса.

Безопасност при случайно преглъщане.

Отсъствието на флуор и парабени в състава на паста за зъби «Продентал Джуниър» осигурява безопасност на продукта дори при случайно попадане в стомаха. По времето на чистене на зъби децата могат да преглътнат до 50% от пастата.

Освежаващ ябълков вкус. Децата за разлика от възрастните не обичат ярко изразен ментов вкус. В пастата «Продентал Джуниър» «солистът» е ябълка. А ментола, представен в минимална дозировка, придава леко освежаващо действие. Вкусът, ароматът, а също ярката опаковка решават проблем с принудителното чистене на зъби, превръща този процес в удоволствие.

Съгласно изследванията, поразии от кариес се наблюдава примерно при 80 – 90% от децата с млечни зъби, а към момента на завършване на образование в училище около 80% от децата имат кариес вече на постоянните зъби. Правилната хигиена на устната кухина ще помогне за предотвратяване на разрушение на зъбните тъкани.
Паста за зъби и четка за зъби «Продентал Джуниър» в тандема ще се справят с премахване на плаката, остатъци от храната и бактерии даже в труднодостъпни места, с това осигурява запазване на здравето на зъбите!

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар, мнение или отзив за този продукт на ТианДе: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Гел-паста за зъби "Продентал Джуниор", 50г
Натиснете върху снимката за по-голям размер