Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

4.50 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 49 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 200 лв.

 
 

Фиточай със златен корен 30 пакетчета (111902)

  Фиточай със златен корен 30 пакетчета  (111902)
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 19.80 лв.
Модел: 123912 - 6 Б
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Фиточай  със златен корен, 30 филтър пакетчета

Златният корен (Rodiolaguadrefida) е алтайски ендемит (расте само по високопланинските места в Алтай). Той е едно от най-силните имунни и адаптогенни средства. Към уникалните свойства на златния корен се отнася и способността му да подмладява организма, с негова помощ увреденият орган не само се подобрява, но и биологично се подмладява. Нещо повече, златният корен съдържа рядък естествен хормон, който премахва ендокринните нарушения. Фиточаят със златен корен се препоръчва за профилактика и лечение на мастопатия кисти, ендометриози, болезнена и нередовна менструация, за активизиране на ферментативните системи и киселинно-регенеративните процеси в организма, усилване на синтеза на хормони и регенериране на тъканите, отслабване на възпалителните процеси, повишаване на съпротивляемостта на организма срещу неблагоприятните фактори на околната среда.

Прием:

1. Фиточайовете като профилактични напитки

Фиточаят с ортилия се пие в продължение на 15 дни (едно филтър пакетче се залива с чаша вряла вода и се пие три пъти на ден по 1/3 чаша).

Прави се почивка от 7-8 дни.

След това в продължение на 15 дни се пие фиточай „Златен корен“ (едно филтър пакетче се залива с чаша вряла лода и се пие три пъти на ден по 1/3 чаша).

Следва пауза от 7-8 дни.

Описаният цикъл се препоръчва да се повтори два пъти в продължение на три месеца.

2.Профилактични превръзки (използват се едновременно с фиточайовете). Превръзките Енергия на билките се използват в продължение на три месеца (минимум).

3. Промивки (цикълът се препоръчва за повишаване на ефекта от програмата).

За промивки се използва фиточаят с ортилия; в продължение на 10 дни (едно филтър пакетче се залива с чаша вряла вода, охлажда се и веднъж дневно се прави промивка). Описаният цикъл се препоръчва да се повтори два пъти в продължение на три месеца.

Как да изберем необходимия курс? Необходимият курс се определя от гинеколог ,в домашни условия използвайте, като ориентир кспрес-теста, поставен в опаковката на превръзките Енергия на билките - с код 61902, 61903.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар, мнение или отзив за този продукт на ТианДе: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
Cached copy, generated 12:09 0.0234 seconds | speed: 8x ( g 0.1981)