Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

4.50 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 49 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 200 лв.

 
 

Турмалинови екосфери за пране, 2 бр. - 35,2 Б

Турмалинови екосфери за пране, 2 бр. - 35,2 Б
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 88.00 лв.
Модел: 144301 - 35.2 Б
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

С използването на турмалиновите екосфери за пране,  вие запазвате околната среда от замърсявания, както и се защитавате от различни алергии и неприятни последици от използваната химия в перилните препарати.
За повечето хора критерият за качество на прането е визуална чистота на бельото. Въпреки, че в повечето случаи тя е резултат от използването на препарати, включващи синтетични съставки – ПАВ (повърхностно активни вещества) и фосфати, които остават по влакната и тъканите, и докосвайки нашето тяло унищожават естествения защитен слой на кожата.

Знаете ли че, прането може да бъде безопасно? - В замяна на химическия метод на пране, ТианДе предлага физически, основан на физичните свойства на влизащите в състава на продукта природни компоненти.

В състава на екосферите на ТианДе няма ПАВ, фосфати и други синтетични вещества. Те са с  100%  натурални съставки - турмалинови пелети, зеолити и редки метали.

Революционната технология на пране. Основната съставка в процеса на пране, както знаете  е водата! За да измие нечистотиите, водната разтворимост трябва да се увеличи чрез намаляване на нейното повърхностно напрежение. В перилните препарати това се получава чрез повърхностно активните вещества. Екосферите на ТианДе дават подобен резултат,  действайки на водата чрез слаби променливи електромагнитни полета.

При движение на турмалина във водата се образуват електрически микротокове. Те намаляват силата на привличане между молекулите на водата и така повишават тяхната способност да разтворят нечистотиите.

Редкоземните метали, от своя страна, усилват електропроводимостта на водата и по този начин подобряват качеството на прането. А зеолитите  омекотяват водата чрез абсорбиране на солите в нея. Антибактериалният ефект на прането осигурява среброто, влизащ ов състава на синята екосфера.

Екосферите са специално предназначени за пране на цветни дрехи: при пране с екосферите нито влакната, нито боята на екосферите се повреждат.
Освен това дрехите, които многократно са прани с перилни препарати, възстановяват яркостта на цветовете чрез разтваряне на солните филми по
повърхността на тъканта.
По същата причина дрехите стават по-меки и по-еластични, необходимостта от използване на омекотител изчезва. 

 

 

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар, мнение или отзив за този продукт на ТианДе: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Турмалинови екосфери за пране, 2 бр. - 35,2 Б
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Cached copy, generated 21:28 0.0216 seconds | speed: 8x ( g 0.1735)