Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

4.50 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 49 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 200 лв.

 
 

БАД "Комплекс витамини с орех", 30 табл.

БАД "Комплекс витамини с орех", 30 табл.
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 36.10 лв.
Модел: 113011 - 10.1 Б
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Надеждна защита!

Описание
: Многофункционален продукт на основата на екстракт от зелени листа от дървото на живота - орех и от легендарния „крал на гъбите” шийтаке. Съставките на комплекса са имунокоректори и антиоксиданти, които засилват защитните сили на организма от много заболявания. Препоръчително е да се приема за укрепване на функциите на имунната система.

Начин на употреба: За възрастни - по 1 таблетка 3 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец. Възможен повторен прием през годината.

Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

В последните години се забелязва тревожна тенденция: 

 • много заболявания вече не се повлияват от потвърдени във времето терапии
 • съществено се разширява кръга на болестите, чийто произход остава неясен, независимо от развитието на съвременните методи за диагностика 

Като основен фактор, обясняващ тези явления, се смятат паразитните инфекции, като разпространението им вече приема размера на епидемия. За намаляване на риска от заразяване с паразити и решаването на много други проблеми, компания ТианДе предлага съвременен мултифункционален продукт „Комплекс с екстракт от орех“.

Кой има нужда да приема този продукт?

Всеки, който наблюдава следните симптоми у себе си:

 • постоянна умора, вялост, раздразнителност, лош сън, сънливост
 •  ниско ниво на хемоглобина
 •  бледа или жълтеникава кожа, пърхот, акне
 •  косопад, алергии, напукани пети, 
 • проблем с теглото (наднормено или поднормено)
 • лош апетит, гадене, понякога повръщане
 •  диария или запек, метеоризъм
 •  обилно слюноотделяне (особено през нощта)

Ако откривате дори само 2-3 от изброените по-горе симптоми, то има вероятност да сте заразени с паразити и би било добре за вас да пиете БАД „Комплекс с екстракт от орех“.

"Организъм под обсада" - По данни на Световната здравна организация повече от 4,5 млрд. хора на планетата страдат от паразитни заболявания. В Русия ежегодно над 20 млн. човека се заразяват с паразити. И тази цифра има тенденция да се увеличава. В Русия паразитните заболявания се срещат 10 пъти по-често, отколкото острите чревни инфекции и не по-рядко от грипните заболявания. Причините за това са глобалните промени в екологията, хроничния стрес, широкото използване на лекарствени препарати и натрупването в организма на „техногенни замърсявания“ (оцветители, консерванти, разтворители, съдържащи се в готовата храна, полуфабрикатите, козметиката, пастата за зъби...)

"Неканените гости" - паразитите

Главна роля сред паразитите играят глистите. Смята се, че нашият организъм е много добра среда за живот на над 150 вида глисти. Те живеят в дебелото черво, проникват в кръвния и лимфния поток, внедряват се в различни органи и системи в човека, потискайки уникалната защита на човека -  имунитета и спомагат възникването на различни заболявания. Повечето паразити е много трудно да бъдат разкрити – от тук произлизат и погрешните диагнози, нерядко с печален резултат. 

В последните години все повече се говори за връзката на онкологичните заболявания с паразитните заболявания. Но се случва и обратното – паразитни заболявания погрешно се диагностицират като онкологични, като болният човек се подлага на тежко и опасно лечение, вместо лечението да се ограничи с приемането на антипаразитни средства. 

От къде се появяват глистите в нашия организъм? Не е трудно да се заселят – през кожата, когато ходим боси или плуваме в езеро, с храната, ако ядем неизмити плодове и зеленчуци, или недопечено месо или риба. Можем да се заразим дори от въздуха, вдишвайки частици прах с яйца на паразити, при ухапвания от насекоми, от домашни животни. За повече информация препоръчваме филма на BBC „Паразитите в човешкото тяло“ (вижте тук).

Основни достойнства на продукта:

 •  Представлява природно противопаразитно средство с широк спектър на действие
 • Формира противопаразитен имунитет в организма
 • Оказва мощно антивирусно действие

Състав на комплекса: екстракт от орехови листа, прах шийтаке, помощни вещества – микрокристална целулоза, аеросил, калциев стеарат.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някоя от съставките, бременност, кърмене. 

Преди употреба се препоръчва консултация с лекар.

Допълнителни препоръки:  Най-подходящото време за провеждане на противопаразитна програма е ранна пролет и ранна есен

! При наличие на домашни любимци се препоръчва профилактичен курс  веднъж на 3-4 месеца

Дозировка: Възрастни - 3 пъти дневно по 1 таблетка по време на хранене. Продължителност на курса – 1 месец. Възможен повторен прием в рамките на 1 година.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар, мнение или отзив за този продукт на ТианДе: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

БАД "Комплекс витамини с орех", 30 табл.
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Cached copy, generated 20:04 0.0252 seconds | speed: 10x ( g 0.259)