Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

5 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 50 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 120 лв.


 
 

БАД "Таблетки с екстракт от гроздови семки", 30 табл.

БАД "Таблетки с екстракт от гроздови семки", 30 табл.
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 45.20 лв.
Модел: 113013 - 11.8 Б
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Защита на организма

Описание:
Основните съставки на комплекса съдържат източници на природни антиоксиданти, подобряват процесите на самопречистване на организма. Екстрактът от гроздови семки е един от продуктите за профилактика на сърдечно-съдови заболявания. Препоръчва се за защита на организма от разрушителните въздействия на свободните радикали и последствията от тях.

Начин на употреба
: за възрастни и деца над 12 години - по 1 таблетки дневно по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец. По препоръка на специалистите дозировката може да се увеличи на 2 таблетки на ден.

Биологично активната добавка не е лекарствен продукт!

Хората винаги са мечтали да създадат елексир на безсмъртието, но едва наскоро на учените се отдаде да преоткрият тайната на процесите на стареене на човешкия организъм.  

"Носител на старостта" се оказват свободните радикали - агресивните молекули или атоми образуващи се в нашият организъм в резултат на окислителните процеси и днес те се считат за главна причина в развитието на атеросклероза, артроза, варикозно разширени вени, нарушение на паметта, захарния диабет, рак и много друг разпространени заболявания при съвременния човек. 

За защитата на организма от разрушителните действия на свободните радикали и последствията от тях, компания ТианДе предлага съвременния многофункционален :

БАД Таблетки с екстракт от гроздови семки ?

От къде се вземат " свободните" носители на старостта и болестите ?

Свободните радикали винаги са били в нашият организъм и изпълняват определена роля, но човекът до толкова е замърсил обкръжаващата и вътрешната си среда, че процесът е излязъл извън контрол. Тези агресивни молекули стават все повече и започват да работят против самия организъм. Свободните радикали са лишени от електрон ( по принцит електроните съществуват по двойки ), и търсейки електронна двойка те атакуват молекулите на клетките на организма, разрушавайки мембраните, прониквайки във вътрешността на клетките и повреждат жизненоважните клетъчни структури, в това число  ДНК. 

Здравата клетка в нашият организъм е способна да неутрализира  до 10 000 атаки от свободните радикали на ден, но количеството е увеличено до 80 000 на ден, а скоростта на стареене на клетката на ден е увеличено до 40 пъти !

Ще се защитаваме ли ?

За неутрализация на свободните радикали природата е създала специални вещества - антиоксиданти.  Част от тях се образуват в самият човешки организма, други приемаме отвън.

До скоро най-силните природни антиоксиданти се считаха " великолепната четворка"  - витамини А,Е,С и селен. Днес палмата на първенството принадлежи на полифенолите на проантоцианидите, които в голямо количество се съдържат в екстракта от семките на червеното и черното грозде.   

" БАД Таблетки с екстракт от гроздови семки " е създаден на основата на екстракта от гроздови семки с високо съдържание на тези "звездни" вещества и екстракта на не по-малко легендарният зелен чай.  Този комплекс се приема само по 1 таблетка на ден.  Полифенолите проантоцианиди са признати за най-мощните антиоксиданти, превъзхождащи по сила на въздействие витамините Е и С десетки пъти. В една таблетка на комплекса се съдържа такова количество полифеноли проантоцианиди каквото има в 2 чаши висококачествено червено вино или 7-10 чаши зелен чай.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар, мнение или отзив за този продукт на ТианДе: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

БАД "Таблетки с екстракт от гроздови семки", 30 табл.
Натиснете върху снимката за по-голям размер