Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

5 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 50 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 120 лв.


 
 

БАД "Цитрокалцевит" , 60 табл.

БАД "Цитрокалцевит" , 60 табл.
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 45.20 лв.
Модел: 113004 - 11.8 Б
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Залог за красота!

Описание:
Цитрокалцевитът е източник на биодостъпен калций и основни витамини, оказва добро въздействие върху целия организъм и поддържа красотата.

Препоръчва се за оптимизация на калциевия и витаминен баланс.

Начин на употреба: За деца на 7-10 години – по 2 таблетки дневно, за възрастни и деца над 10 години - по 4 таблетки дневно по време на хранене.

Препоръчително е комплексът да се приема през втората част на деня. През първия месец – по 4 хапчета на ден, после може да се употребяват по 2 хапчета всеки ден.

Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

Подробна Информация: Блестяща коса, хубави нокти, красива усмивка, младежки вид, лекота на движенията...Те са восновата на привлекателността и са залог за успеха, затова едно от главните места в арсенала на красотата и здравето на всеки съвременен човек трябва да се отреди на витамините и на „краля на минералите“ – калция.  Дефицитът на това незаменимо вещество оказва влияние не само на външния ни вид, но също и на физическото и психическото ни състояние. За поддържане на калциевия и витаминен баланс ТианДе предлага таблетки за здраве и красота – съвременен витаминно-минерален комплекс с висока биологична стойност „Цитрокалцевит“.

Не позволявай да се окислиш!

Свикнали сме да оценяваме храната си според нейната калоричност, съдържанието на белтъчини, мазнини, въглеводороди, витамини. Но храната притежава още едно важно свойство: тя носи на организма ни определена киселинност – показател, който има критично важно значение за нашето здраве и зависи от съотношението на компонентите в храната, които в хода на обменните процеси образуват или киселинна,  или алкална среда в организма.

Организмът ни се опитва на всяка цена да запази киселинно-алкалния баланс. Първите жертви в „борбата за алкалност“ стават основните източници на калций – скелета и зъбите, тъй като за целите на алкализацията организмът извлича калций от костите. Това води до заболявания на опорно-двигателния апарат – рязко се развива остеопороза и други заболявания.

За да не претоварваме организма си с ненужна работа и да не намаляваме минералния състав на костите, много е важно да се осигури достатъчно постъпление на калций в организма както под формата на пресни плодове и зеленчуци, така и под формата на специализирани калциеви комплекси. Един от най-биологично достъпните и предпочитани източници на този минерал е калциевият цитрат – сол на лимонената киселина, която е органична и не изисква допълнителни усилия за усвояването си нито от страна на човека, нито на неговия организъм.

Именно на основата на калциевия цитрат е създаден витаминно-минералният комплекс с висока биологична стойност „Цитрокалцевит“.

Основни предимства на комплекса:

1.Представлява източник на биологично-достъпен калций; 

2. Степента на усвояване на калция не зависи от възрастта и киселинността на стомаха;

3.Запълва дефицита на калций и основни витамини;

Смята се, че средно необходимата дневна доза калций е 1000 мг. Дефицита на калций в организма за едно денонощие е около 300-350 мг. (останалото количество нашият организъм си набавя с храната).  Препоръчителната доза „Цитрокалцевит“  запълва дефицита на калций и основните витамини: А, В1, В2, В6, С, Е.Витамини,микроелементи .

Съдържание в 2 таблетки 160 1500 0,5 0,5 0,6 26 3,2 

Норма за денонощие 1000 3300 1,7 2,0 2,0 70 15,0 

Основни свойства на витамините в комплекса „Цитрокалцевит“:

1.Вит. А – един от главните антиоксиданти, бори си с инфекциите;

2.Витамини от групата В – главните „енергетици“ в организма, тясно свързани един с друг и работещи в екип:

3. Вит. В1 – необходим е за нервната система, за подобряване на умствената дейност, за профилактика на Алцхаймер;

4. Вит. В2 – антиоксидант, един от ключовите витамини, отговарящ за процесите на регенерация, включително и на кожата;

5. Вит. В6 – особено важен за поддържането на женското здраве, при сърдечни заболявания, диабет, нарушения на имунитета, нервната система, опорно-двигателния апарат, кожни заболявания (акне, дерматит, меланома);

6.Вит. С – мощен антиоксидант, един от най-важните витамини, „момче за всичко“, необхозим за подмладяването на организма;

7.Вит. Е – един от най-мощните антиоксиданти, „витамин на младостта“, необходим за подмладяването на организма, за поддържане на органите на кръвообращението, на нервната система, при менопауза.

Комплексът „Цитрокалцевит“ не нарушава работата на стомашно-чревния тракт, бъбреците и другите системи в организма

Калциевия цитрат се усвоява лесно и не нарушава работата на стомашно-чревния тракт и другите системи в организма. За разлика от калциевия карбонат, той не кристализира и не се отлага в бъбреците. Нещо повече, калциевия цитрат е много ефективен при заболявания на пикочните пътища, тъй като възпрепятства кристализацията на солите на калция, които образуват камъни.

Състав на комплекса:

Калциев цитрат, комплекс витамини (А, D3, B1, B2, никотинамид, В12, В6, С, Е, фолиева киселина, калциев пантотенат, биотин), талк, калциев стеарат.

Препоръчителен прием: Деца на 7-10 години – по 2 таблетки дневно по време на хранене, деца над 10 г. и възрастни – по 4 таблетки дневно по време на хранене. Преди употреба се посъветвайте с лекар.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар, мнение или отзив за този продукт на ТианДе: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

БАД "Цитрокалцевит" , 60 табл.
Натиснете върху снимката за по-голям размер