Tian De - небесно съвършенство

Tian De - Тиан Де в превод от китайски означава небесно съвършенство.

TianDe е руска козметична компания, основана през 2007 г., чиято продукция се произвежда в държавни китайски предприятия, използващи в своите технологии рецепти от традиционната китайска медицина.

tianDe В производството на продуктите на компания tianDe се влагат екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определен момент от времето, според лунния календар.

Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори и от морските дълбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология – процес в хода, на който водата се обогатява с микроелементите, включени в козметичните продукти.

Всички продукти отговарят на международния стандарт за качество (ISO 9001-2002). Комплексна система за контрол на качеството в производството, осигурява висок стандарт и ефективност на продуктите с марката на tianDe

Целта на компанията не е само бизнеса, кариерата, печалбите. Ние носим здраве и красота на хората ползващи нашите продукти, както и успех на тези, които работят в нашия екип. Нашият девиз е „Лесно е да си щастлив”

Пред вас стои една бизнес възможност, която може да промени съдбата Ви към по-добро!

Регистрирайте се днес в компания tianDe и получавате следните възможности:

  1. Да купувате продуктите на Тианде с отстъпка от каталожната им цена за ваше лично ползване. Отстъпката е постоянна, няма изисквания за минимална покупка. Купувате това, което Ви харесва и в количество избрано от Вас
     
  2. Да продавате козметичните продукти на tianDe на каталожната им цена. Също няма изисквания към вас за това кога и колко да работите. Но както е във всеки бизнес, по-големият оборот води до по-голяма печалба
     
  3. Да привлечете нови консултанти и да изградите собствена мрежа, от която ще печелите от 5% до 37% допълнителен бонус - в зависимост от месечните продажби на вашата структура. Вие имате реален шанс да бъдете сред първите представители на компанията във Вашето населено място и да привлечете лесно нови представители (ваши приятели, познати, козметични и фризьорски салони, масажни, здравни центровеи т.н). Създайте своя дистрибуторска мрежа и печелете процент от оборота на нейните продажби!
     
  4. Допълнителни стимули за най-успешните представители на TianDe, под формата на парични премии и награди (автомобили, екскурзии, лаптопи)

Избирайки да работите в екипа на TianDe, попадате във вече утвърдена международна компания, ще си сътрудничите с млади и енергични хора, и ще предлагате продукти, които се продават с лекота, след като веднъж бъдат изпробвани от клиентите.

Ние ще ви дадем цялата необходима информация – ценоразпис, каталог, маркетинг план, собствен онлайн офис и др. – за да можете да стартирате. Ако желаете да се развивате като лидери в продажбите, ще можете да участвате в корпоративното обучение, семинари и тренинги, които организираме.

Моля попълнете тази форма за регистрация. Ние ще се свържем с вас по телефон или имейл за потвърждение на информацията, както и за да отговорим на вашите въпроси.