TианДе козметика

Тиан Де - Tian De
(в превод от китайски - небесно съвършенство)

 

През 2007 година, в екологично най-чистия край на Русия – планината Алтай, град Барнаул, е основана компанията ТианДе.

Повратният момент в историята на фирмата настъпва, когато нейните основатели си задават въпроса „Какво ще се случи, ако се съвместят най-новите разработки на съвременната козметика с древните традиции на източната медицина?”

Отговорът може да откриете в продуктите на ТианДе – те оказват комплексно въздействие върху здравето и външния вид не само на физически план, но и на енергийно ниво!

Именно на това се дължи главозамайващия ръст на компанията в Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Латвия, Молдова, а отскоро - в Полша, Чехия и България!

Потребителите на козметика и продукти с марка Тианде са удовлетворени от начина, по който изглеждат и се чувстват, без да се налага да посещават професионален козметолог или лекар. Нещо повече – наблюдават се ред позитивни промени в техния живот – усилва се енергията на техния организъм, по-лесно достигат вътрешна хармония и дори могат да се похвалят с по-добри отношения с окбръжаващите!

Към днешна дата повече от 5 милиона души от повече от 10 страни, включително професионални масажисти и козметолози, предприемачи и знаменитости използват уникалните продукти на ТианДе! Затова сме уверени, че вие също ще можете да усетите върху себе си благоприятния ефект, който те имат върху начина, по който изглеждате и се чувствате!

Нашето предложение: присъединете се към нас – регистрация на нов консултант в ТианДе! Възможностите за кариера и бизнес, които компанията предлага за България също не са за пренебрегване. Ще получите повече информация за тях след като завършите регистрация!