Категории
 
Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

5 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 50 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 120 лв.


 
 

За лице - Серия с "Екстракт от охлюви"

В надпреварата за красотата побеждават спокойните охлюви - "Snail Secret от TianDе" - козметика от охлюви

Ние - ТианДе България,  Ви предлагаме възможността - в удобно за Вас време и в домашни условия - да ползвате и се радвате на ефекта от тези невероятни продукти, които са  с изключително висока съдржание и концентрация на слуз от охлюви в състава си.

В какво се състои  тайната на тези продукти, даряващи ни красотата?

В секрета от слуз от охлюви!

Още в Древността хората са познавали лечебните свойства на охлювите. В Египет и Вавилон охлювът се е смятал за символ на вечността. А бащата на медицината Хипократ открил благотворното действие на екстракта от охлюв и го използвал в мехлеми против бръчки, които наричали „Крем на младостта“. След дълги наблюдения, Хипократ установил още,че охлювът не страда от кожни инфекции, а слузта му има противовъзпалителни свойства. Чарлз Дарвин също се възхищавал на регенеративните способности от слузта на охлювите!

Според специалисти по козметология, охлювът няма конкуренция относно действието си върху кожата. Именно те твърдят, че екстрактът от охлюв, може да се мери със силата на ботокса!

В Азия днес активно се практикува козметична процедура, в която охлюви обхождат лицето на пациентите, оставайки по кожата така лечебният секрет. И  тази 5-минутна терапия с охлюви е с цена 100 $!!!

Според експертите, екстрактът от слуз от охлюви е толкова силен, че може да моделира кожата в дълбочина, той има изразено противовъзпалително действие, активира клетъчната обмяна, омекотява и успокоява кожата. Премахва бръчките, белезите, стриите, целулита, като стимулира образуването на нови клетки и засилва лимфния поток. Действа като мощен антибиотик, срещу причинителите на кожни инфекции.

Екстрактът от охлюви е  и перфектния антиоксидант, които поддържа кожата красива и млада!

Съдържа:

• Аминокиселини и пептиди – подхранват кожата,активизират обновяването на клетките;
• Захариди - овлажняват и изглаждат кожата, подобряват тургура, защитават от свободни радикали ;
• Алантоин – подпомага регенерирането на клетките;
• Бактериофаги – противомикробно действие;

Всъщност в по-новата история, използването на охлюви като терапия за кожата, е донесена от Чили. Преди повече от 25 години фармацевт, който имал ферма за охлюви, забелязал, че ръцете на работниците, които се грижат за животинките, са гладки, а кожата им - здрава и свежа. Освен това пукнатините и раните им зараствали много по-бързо, отколкото на тези, които нямали съприкосновение с охлювите. Така той се сетил да изследва секретите на охлювите и разгадал магическата им сила.

Кожата на охлюва е близка като структура до човешката. Той отделя секрет, така пълзи без проблем из бодливи треви и храсти, по неравности из пътя. Ако кожата му се нарани, тя се възстановява бързо, от само себе си благодарение на слузта. Като използва собствената си слуз, охлювът е в състояние напълно да възстанови черупката си.

През 1995 година, след дългогодишни проучвания, се появява  и първият патентован от Световната здравна организация, крем от охлюви.

Охлювът може да бъде истинска панацея за нашата кожа.  В секрета му има много естествени антибиотици, протеини и полезни вещества като алантоин – анестетик с мощни успокояващи свойства. Той съдържа и натурална гликолова киселина, букет от разнообразни витамини като С , А, Е и минерали. Слузта притежава също и мощно регенериращо действие. Регенериращите свойства на слузта от охлюви са обусловени от съдържанието на алантоин ,колаген и еластин в нея. Практически това е цял набор от лекарства, които идват директно от една тиха и ненатрапчива природна аптека.

Охлювният секрет и човешката слюнка имат сходна основа. Това са част от фактите, благодарение на които екстрактът от охлюви, действа така добре, както на самите тях, така и на нас, хората.

 

 


 

Подредба по:
Многофункционален крем за лице със секрет от охлюви,1 бр. Х 10 мл.
Многофункционален крем за лице със секрет от охлюви,1 бр. Х 10 мл.
14601 - 4.9 Б
13.20 лв.  
Многофункционален крем за около очите със секрет от охлюви, 1 бр. х 10 мл.
Многофункционален крем за около очите със секрет от охлюви, 1 бр. х 10 мл.
14602 - 4.96 Б
13.20 лв.  
ИЗЧЕРПАН - Подмладяващ крем за ръце със секрет от охлюви, 60 g
ИЗЧЕРПАН - Подмладяващ крем за ръце със секрет от охлюви, 60 g
44605 - 5.8 Б
14.80 лв.  
Многофункционален крем за около очите със секрет от охлюви, 5 бр. х 10 мл.
Многофункционален крем за около очите със секрет от охлюви, 5 бр. х 10 мл.
14602 - 24.8 Б
65.70 лв.  
Многофункционален крем за лице със секрет от охлюви, 5 бр.  Х 10 мл.
Многофункционален крем за лице със секрет от охлюви, 5 бр. Х 10 мл.
14601 - 25 Б
65.70 лв.  
Възстановяващ тоник със секрет от охлюв, 80мл.
Възстановяващ тоник със секрет от охлюв, 80мл.
14604 - 25 Б
61.20 лв.  
Маска-мулаж за лице със секрет от охлюви, 1 бр
Маска-мулаж за лице със секрет от охлюви, 1 бр
14603 - 3.4 Б
10.50 лв.