Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

5 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 50 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 120 лв.


 
 

Крем-филър за кожата около очите "Botoluxe"

Крем-филър за кожата около очите "Botoluxe"
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 65.70 лв.
Модел: 14801 - 24 Б
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Изпълнете кожата си  младост!

Крем-филър от най-ново поколение, чието действи е да "попълни" и "изглади" бръчките. Действието на крема е насочено към подобряване на тена, стегнатостта и еластичността на кожата. Изглажда и намалява бръчките около очите, свързани с възрастта. Високоактивните пептиди и хиалуронова киселина, включени  в състава на крема, спомагат за цялостното и ефективно коригиране на кожата в областта на очите, както и коригират бръчките, причинени от активни мимики.

Думата „ Филър“  вече е част от речника на много жени, които изглеждат блестящо. Това е подмладяваща процедура с  дермални, временно попълващи бръчките(а често и устните) средства (обикновено хиалуронова киселина ) , които се инжектират в определени области на лицето  като устни, гънки около устата, бръчки по челото и между веждите. Ефектът трае около 6 месеца и е на цена, която в специализираните кабинети и клиника  стартира от 400 лв.

Компания TianDe отново предлага на своите клиенти начин за подмладяване в домашни условия, на ниска цена и със завидна ефективност!

Крем – филър  Botolux от TianDe е алтернатива на инжекциите с хиалуронова киселина. И представлява козметика последно поколение, която се основава на неинвазивен метод за доставяне на  вещества  против стареене на кожата. Ефектът се постига благодарение на включването в състава на крема на компоненти, които  също са от най-ново поколение и са способни да преодолеят роговата бариера на кожата.
Крем – филър  Botolux от TianDe помага за премахване на бръчки около очите и устните, намалява дълбочината на бръчките, има разглаждащ  и дълготраен ефект. Нанася се сутрин и вечер с потупващи движения върху областите, които се нуждаят от корекция.

 Botolux от TianDe съдържа висока концентрация на пептиди, които дерматолозите наричат  «високотехнологичните-протеини.“ Тези козметични компоненти са протеини по природата, но са синтезирани с помощта на високите технологии.
Като част от Крем – филър  Botolux от TianDe са и двете мощни овлажняващи съставки – натриев хиалуронат и трехалозен. Те бързо попълват  кожата с влага и я изглаждат, като че ли с  „бутане“ на бръчките отвътре.

Натриевият хиалуронат е пълен аналог на хиалуроновата киселина, която наричат „кралица” на хидратирането на кожата. А  всяка нейна молекула има до „ 1000 слуги“ или  това е способността  й да се свързва с 1000 пъти повече вода. Ако в 1 литър вода се добавят само 2 мг хиалуронова киселина, ще се получи плътна гелообразна маса.  А „Ефект на памперса” се получава, когато попитата от хиалуроновата киселина вода се задържи вътре в кожата и не се изпарява.  .

Трехалозен  е дизахарид, който се съдържа в пустинни растения, водорасли и гъбички.Той  действа като хиалуронова киселина и защитава  молекулите  от изсушаване и предотвратява превръщането на влагата в пара.

Крем – филър  Botolux от TianDe необходим и препоръчителен продукт за всички, които имат бръчки. Независимо от възрастта и типа кожа. В крайна сметка, от появата на бръчки по лицето, противно на общоприетото схващане, не е застрахована, дори и младата кожа.

А причините за възникване на ранни бръчки по лицето, могат да бъдат намерени в наследственото предразположение, общото здравословно състояние, и – най-важното – в индивидуалните характеристики на изражението на лицето.

Една революционна и иновативна подмладяваща и неинжекционна процедура от най-ново поколение е Крем – филър  Botolux от TianDe “ . Той ще запълни бързо, безболезнено и ефективно вашите бръчки!

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар, мнение или отзив за този продукт на ТианДе: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Крем-филър за кожата около очите "Botoluxe"
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Етикети против бръчки,