Количка
0 продукта
 
Цена на доставка

5 лв. фиксирана цена на доставка до цялата страна.

Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 50 лв.

Безплатна доставка за консултанти - при поръчка над 120 лв.


 
 

Фитопластир за тяло "Яошен Форте" (2 бр)

Фитопластир за тяло "Яошен Форте" (2 бр)
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 14.00 лв.
Модел: 30111 - 4.7 Б
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Водопад от ценни съставки!

На опаковката на пластира "Яошен Форте" е изобразен величествен водопад, който с многочислените си струи се влива в долината. Това изображение много образно илюстрира действието на фитопатча. Активните компоненти на пластира "Яошен Форте" имат благоприятен ефект върху състоянието на бъбреците и урогениталната система, помагат на мъжете да си възвърнат увереността и доверието в своите сили.

Съставът на пластира "Яошен Форте" е богат и наситен от 19 активни компонента, сред които са екстракти и масла, които действат локално. Едно от основните преимущества на трансдермалните терапии - е че активните съставки попадата там, където е нужно, заобикаляйки стомашно-чревния тракт.

Приложение:

Преди да приложите пластирите, трябва внимателно да измиете и почистете участъка от кожата, върху който ще въздействате. Залепването на фитопатча е нужно да се постави на точки, намиращи се в непосредствена близост до бъбреците. В акупунктурата това е точка Шен-шу. Намират се лесно: в лумбалния регион, 3-5 см отдясно отляво на гръбначния стълб. Най-добре е да залепите "Яошен Форте" преди да си легнете, след 8 часа трябва да го премахнете.

Срокът на приложение е 10 дни. За мъжете се препоръчва да се залепи още един пластир в долната част на корема - четири пръста под пъпа. Според източните практики това е основният резервоар на енергия в човешкото тяло.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар, мнение или отзив за този продукт на ТианДе: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Фитопластир за тяло "Яошен Форте" (2 бр)
Натиснете върху снимката за по-голям размер